1. Starterslessen: 6u (3 x 2u les)
Vanaf 17jJe leert de auto kennen: de bedieningsinstrumenten, vertrekken, remmen, stoppen, schakelen, sturen, … We beginnen op rustige plekken.
Wanneer je dit onder de knie hebt gaan we het verkeer in. Gaat het een keertje mis, niet erg! Dan grijp ik in via de dubbele bediening. We proberen zo veel mogelijk bij te brengen, zodoende je thuis verder kan maar zonder ondersteuning zal het nog niet kunnen na deze 6 uren.

2. Basislessen 10u (5 x 2u les) 
Vanaf 17jDan gaan we een stapje verder: voorrangsregels, inhalen, kruisen, voorsorteren, snelweg, alle borden zien, kijktechniek, parkeren, keren … alles komt aan bod! Je moet dan verder inoefenen met begeleider tot je zelfstandig verder kan.
Best volg je na enkele maanden een evaluatieles.

3. Full lessen 20u (10 x 2u les) 
Vanaf 18j kan je een voorlopig rijbewijs bekomen om ook alleen te oefenen op de weg zonder begeleider. Let op wanneer je niet bekwaam bent, kan je geen attest krijgen om alleen te rijden. Dan wordt je voorbereid zodat je zelfstandig kan rijden. Je kan je lessen reeds beginnen van je 17 jaar.
De manoeuvres op de weg, keren en parkeren, komen er ook zeker bij. Dan thuis verder inoefenen en natuurlijk correct blijven rijden tot het een automatisme wordt en je stilaan klaar bent voor je rijexamen. Neem voldoende tijd om in te oefenen !

4. Evaluatieles/keuzeles 2u 
Hoe ver sta je tot nu? Heb je goed geoefend met je begeleider? Ben je klaar bent voor het praktisch examen? Misschien minder vertrouwd in het examengebied Alken – Hasselt, dan ben ik de ideale persoon om je te helpen. Hier kan je veel leren in het examengebied en leer je de valkuilen. 
Ook als je reeds op andere manieren of plaatsen les gevolgd hebt ben je welkom!

5. Examenbegeleiding 2/3u 
Je kan ook examen afleggen met de rijschool. De rijschoolauto is gekeurd om een officieel examen te doen. Je moet een geldig voorlopig rijbewijs hebben van minstens 3 maanden en 18j zijn. Wil je met de rijschool op examen? Dan gaan we alvorens een examen te plannen eerst kijken hoe je kan rijden. Je wil toch ook graag weten of je kans maakt om te slagen?

7. 2x niet geslaagd op rijexamen 6u 
Jammer dat het niet zo snel lukte op examen. Je gaat nu 6u rijschool volgen om een attest te bekomen. Daarna kan je weer terug op examen.